Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

di 10.03.2020

Seminarie: Het nieuwe scheepvaartwetboek

Op 1 september 2020 treedt het nieuwe scheepvaartwetboek in werking. Dit nieuwe wetboek zorgt voor een verandering van het juridische landschap voor de maritieme wereld. Tijdens dit seminarie worden de belangrijkste wijzigingen toegelicht en krijgt u een overzicht van de gevolgen van deze nieuwe wetgeving voor uw maritieme en havengerelateerde activiteiten. 

→ Lees meer
do 06.02.2020

Seminarie: De nieuwe Incoterms® 2020

De Incoterms® - de internationale standaard die de rechten en plichten van de koper en verkoper bij internationaal transport van goederen regelt - veranderen elke tien jaar. De laatste wijziging was in 2010 en dus komen er nieuwe Incoterms® aan die op 1 januari 2020 van toepassing zullen zijn. Tijdens deze opleiding gaan we dieper in op de belangrijkste wijzigingen.

→ Lees meer

Activiteiten voorjaar 2020

De alliantie Apzi - Voka West-Vlaanderen organiseert diverse activiteiten voor de Zeebrugse havenbedrijven. Ontdek nu welke netwerkactiviteiten en opleidingen op ons programma staan voor het voorjaar 2020.

→ Lees meer

Overzicht beurzen voorjaar 2020

Port of Zeebrugge organiseert en neemt deel aan tal van beurzen en events in binnen- en buitenland. Als APZI-lid kunt u hieraan participeren. 

In het voorjaar 2020 staan volgende beursdeelnames op het programma:

→ Lees meer
di 21.04.2020

Seminarie Ladingzekering: update na de wetswijzigingen

Vandaag zijn we bijna twee jaar na invoering van de nieuwe wettelijke bepalingen rond ladingzekering en de algemene voorwaarden rond CMR. Veel bedrijven zijn echter niet of onvoldoende op de hoogte van de gewijzigde situatie en de grote verantwoordelijkheid die de wetgever de bedrijven toebedeelde. Daarom organiseren wij met Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen een update waar we gedurende een halve dag dieper ingaan op deze nieuwe wetgeving en u wegwijs maken.

→ Lees meer
di 24.03.2020

Havenkennismaking Zeebrugge

Wilt u de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Met deze havenkennismaking willen we een concreet beeld geven van de activiteiten en bedrijven in de haven van Zeebrugge. In een halve dag maken we u vertrouwd met de havengebonden activiteiten en de logistieke flows in de haven.

→ Lees meer
do 19.03.2020

Kick-off Lerend Netwerk HR

Als HR-verantwoordelijke / HR-manager heeft u een belangrijke functie binnen het bedrijf, maar wellicht mist u weleens een klankbord? Wilt u leren van vakgenoten en knowhow uitwisselen met collega’s uit andere bedrijven? Dan is dit traject zeker iets voor u!

→ Lees meer