Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

Apzi-Voka activiteiten 2024

Apzi - Voka West-Vlaanderen biedt een selectie van activiteiten aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge.  

Ontdek hier ons volledig programma voor dit jaar.

→ Lees meer
do 20.06.2024

Zeebrugge Port Golf Day 2024

The 16th edition of the Zeebrugge Port Golf Day will take place at the Royal Zoute Golf Club Knokke on Thursday, 20 June 2024. 

This premium event offers all our participants the opportunity to meet business colleagues from the shipping and logistics industry and from different ports; an excellent opportunity for networking and making new contacts. 

→ Lees meer
za 24.08.2024

Haventuinfeest

Maritieme Kring Zeebrugge en APZI-VOKA organiseren op zaterdag 24 augustus vanaf 11u een familiaal feest dat u zeker niet mag missen.

→ Lees meer

Port Lunches

Apzi - Voka West-Vlaanderen organiseert 4x per jaar een lunchmeeting voor het management van de havenondernemingen. 

Met de Port Lunch willen we de havenbedrijven samenbrengen in een ongedwongen sfeer om bij te praten, ervaringen te delen en te connecteren.

→ Lees meer
di 11.06.2024

Seminarie: Veiligheidscultuur op de werkvloer - de menselijke kant van arbeidsveiligheid

In deze opleiding gaan we dieper in op het ontwikkelen van veiligheidsgedrag op de werkvloer. We belichten daarbij uitgebreid de menselijke kant van arbeidsveiligheid en bieden handvaten om op een structurele en duurzame manier te bouwen aan een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie.

→ Lees meer
do 30.05.2024

Havenkennismaking Zeebrugge

Wil je de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Tijdens deze havenkennismaking krijg je een concreet beeld van de activiteiten en bedrijven in havengebied Zeebrugge. In een halve dag maken we je vertrouwd met de havengebonden bedrijvigheid en logistieke flows. Een unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van het veelzijdige havenecosysteem. 

→ Lees meer