Apzi-Voka

U bent hier

APZI en Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen verenigen de bedrijven in de haven van Zeebrugge. Samen verdedigen wij de belangen van de havenbedrijven in lokale, regionale, nationale en internationale dossiers om de ontwikkeling van de haven te stimuleren.

Een eerste vorm van samenwerking startte in 2014 met de oprichting van de ‘Havencel West-Vlaanderen’ waarbij de focus vooral lag op gezamenlijke belangenbehartiging. Enkele jaren later - in april 2019 – integreerden beide organisaties hun werking rond de haven van Zeebrugge verder in de alliantie ‘Apzi – Voka West-Vlaanderen’. Sindsdien werken we niet alleen samen op vlak van belangenbehartiging maar bieden we ook een gemeenschappelijke dienstverlening aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge. Jaarlijks organiseren we een selectie van interessante opleidingen, leerrijke infosessies en waardevolle netwerkactiviteiten. Steeds bijeenkomsten waar u kunt ontdekken, leren, connecteren … groeien.  

In januari 2021 hebben wij een nieuwe stap gezet in de alliantie Apzi - Voka West-Vlaanderen en zijn we overgeschakeld naar één geïntegreerd lidmaatschap. West-Vlaamse havenbedrijven zijn hierdoor lid van zowel APZI als Voka West-Vlaanderen.

Samen vertegenwoordigen we vandaag de 320 havengerelateerde bedrijven ten aanzien van de politici en stakeholders en ijveren we voor een ondernemingsvriendelijk klimaat dat de havenbedrijven in Zeebrugge ondersteunt in hun verdere groei. 

 

Contacteer ons

apzi@voka.be
T: 050 55 27 57
Doverlaan 7
8380 Zeebrugge