Opleiding: Digitale duik - Ontdek de kracht van AI in hr

U bent hier

donderdag 17.10.2024 -
09:00 tot 12:30
Voka | Brugge (O'Forty bedrijvencampus)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp
België

Ben je een hr-professional die klaar is om de nieuwste technologie te omarmen? Wil je leren hoe je AI en ChatGPT effectief kunt inzetten in je dagelijkse werk? Schrijf je nu in voor deze workshop en leer de perfecte prompts schrijven voor verschillende toepassingen in hr!

Wat kan je verwachten?

In deze interactieve workshop leer je de basis van ChatGPT en hoe je deze krachtige tool kunt gebruiken voor diverse hr-taken. Je ontdekt hoe je door middel van verschillende functies en mogelijkheden slimmer en efficiënter kunt werken. Aan het einde van de sessie ben je in staat om zelfstandig ChatGPT te gebruiken en prompts te schrijven die perfect aansluiten bij jouw hr-behoeften.

Wat leer je?

  • Waarop moet je letten als je aan de slag gaat met generatieve AI?
  • Basisbeginselen van ChatGPT en hoe het werkt
  • Praktische toepassingen van ChatGPT in hr
  • Schrijven van effectieve prompts voor werving, medewerkersbetrokkenheid, training en meer
  • Best practices en tips voor het gebruik van ChatGPT in een hr-context

Mis deze kans niet om voorop te lopen in de hr-tech revolutie. Schrijf je vandaag nog in voor de workshop 'Ontdek de kracht van AI in hr', leer goede prompts schrijven en transformeer de manier waarop je werkt met AI!

Voor wie?

Deze workshop is speciaal ontworpen voor hr-professionals die geïnteresseerd zijn in het integreren van AI in hun werkprocessen. Of je nu nieuw bent met AI of al enige ervaring hebt, deze workshop biedt waardevolle inzichten en vaardigheden voor iedereen.

Prijs

  • Leden Apzi-Voka: 235 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 350 euro (excl. btw)

Voor deze opleiding kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 dagen na de eerste sessie via www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen. 

Het onthaal is voorzien vanaf 8.45 uur. 

Meer info

Thomas Dujardin
Adviseur HR & Arbeidsmarkt
thomas.dujardin@voka.be
T: 056 26 13 88

Dit artikel delen: LinkedIn Facebook