Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

Apzi-Voka activiteiten voorjaar 2022

Apzi - Voka West-Vlaanderen biedt een selectie van activiteiten aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge.  

→ Lees meer
wo 23.03.2022

Seminarie: Operationeel leidinggeven

Als operationeel leidinggevende staat veiligheid uiteraard op nummer één. Daarnaast behoren ook duidelijke afspraken maken, delegeren, direct communiceren en motiveren tot jouw verantwoordelijkheden. Maar hoe zorg je dat alle neuzen in dezelfde richting staan? 

→ Lees meer
do 24.03.2022

Seminarie: Leer een douaneaangifte lezen, analyseren en opmaken in PLDA

Internationale handel is tegenwoordig niet weg te denken in onze maatschappij. Bijgevolg bij elke internationale transactie (ook naar het VK) horen bijhorende douaneformaliteiten. Als invoerder/uitvoerder blijft de onderneming ultiem verantwoordelijk over de gegevens vermeld op de aangifte. Ontdek tijdens de opleiding hoe je een douanedeclaratie moet lezen en interpreteren en leer hoe je een douaneaangifte opmaakt in PLDA (Paperless Douane & Accijnzen).

→ Lees meer
wo 20.04.2022

Hotspot Havenbedrijven

Ook in 2022 organiseert Voka West-Vlaanderen een aantal Voka Hotspots op verschillende locaties in de regio. De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de buurt. Deze 'Hotspot Havenbedrijven' vindt plaats in de haven van Zeebrugge en wil havenbedrijven en productiebedrijven met elkaar connecteren.

→ Lees meer
do 19.05.2022

Havenkennismaking Zeebrugge

Wilt u de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Met deze havenkennismaking willen we een concreet beeld geven van de activiteiten en bedrijven in de haven van Zeebrugge. In een halve dag maken we u vertrouwd met de havengebonden bedrijvigheid en logistieke flows. Een unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van de haven.  

→ Lees meer
wo 01.06.2022

Seminarie: Communiceren met impact

De manier waarop je communiceert met je professionele contacten, zoals collega’s, klanten, leveranciers, onderaannemers … bepaalt mee het succes van jezelf en het bedrijf waarvoor je werkt. Het is dan ook belangrijk om je eigen communicatiestijl door en door te kennen. En te weten wat de invloed daarvan op anderen is. Ontdek het tijdens dit seminarie.

→ Lees meer