Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

vr 17.09.2021

Kick-off Lerend Netwerk HR

Als hr-verantwoordelijke / hr-manager heeft u een belangrijke functie binnen uw bedrijf, maar wellicht mist u wel eens een klankbord? Wilt u leren van vakgenoten en knowhow uitwisselen met collega’s uit andere bedrijven? Dan is dit traject zeker iets voor u.

→ Lees meer
do 23.09.2021

Seminarie: Skillstraining - Assertiviteit op de werkvloer

We doen het allemaal wel eens: ja zeggen, terwijl we neen bedoelen. Of bij het minste weerwoord de mond gesnoerd zijn en het gevoel hebben dat het gesprek of de essentiële vraag hierbij ook stopt, maar niet opgelost is.

→ Lees meer
wo 06.10.2021

Seminarie: Operationeel leidinggeven

Als operationeel leidinggevende staat veiligheid uiteraard op nummer één. Duidelijke afspraken maken, delegeren, direct communiceren en motiveren zijn daarnaast ook uw verantwoordelijkheden. Maar hoe brengt u nu de neuzen in dezelfde richting?

→ Lees meer
di 19.10.2021

Seminarie: ADR/IMDG-wetgeving, de voornaamste wijzigingen

Zoals elke twee jaar zijn er vanaf 1 januari 2021 opnieuw enkele nieuwe bepalingen voor het vervoer van gevaarlijke goederen, zowel ADR-wegvervoer, RID-spoorvervoer als IMDG-zeevervoer. We maken er tevens gebruik van om u tijdens dit seminarie wegwijs te maken in de regelgeving en u doorheen het ADR-reglement te loodsen.

→ Lees meer
do 21.10.2021

SEAposium

De havengemeenschappen van Oostende en Zeebrugge organiseren samen een boeiende avond over klimaatverandering. Een actueel thema dat onze samenleving vandaag bedreigt, maar ook opportuniteiten biedt voor de toekomst.

→ Lees meer