Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

Apzi-Voka activiteiten 2024

Apzi - Voka West-Vlaanderen biedt een selectie van activiteiten aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge.  

Ontdek hier ons volledig programma voor dit jaar.

→ Lees meer
di 19.11.2024

Opleiding: Customs Academy Havenbedrijven

Internationale handel is tegenwoordig niet weg te denken bij vele ondernemingen. Maar ondernemen buiten de EU-landsgrenzen vereist vaak kennis van douanematerie. In dit traject maak je kennis met de belangrijkste douaneconcepten om de douanematerie (nog beter) te beheersen.

→ Lees meer
do 26.09.2024

Opleiding: Creëer bedrijfswaarde met AI

Wil jij de kracht van artificiële intelligentie verkennen voor jouw onderneming? Leer hoe je met het AI Project Canvas jouw ideeën vormgeeft tijdens deze hands-on opleiding, connecteer met gelijkgestemde professionals en laat je inspireren voor jouw toekomstige projecten!

→ Lees meer
do 17.10.2024

Opleiding: Digitale duik - Ontdek de kracht van AI in hr

Ben je een hr-professional die klaar is om de nieuwste technologie te omarmen? Wil je leren hoe je AI en ChatGPT effectief kunt inzetten in je dagelijkse werk? Schrijf je nu in voor deze workshop en leer de perfecte prompts schrijven voor verschillende toepassingen in hr!

→ Lees meer
vr 04.10.2024

Opleiding: Zet mee de ESG-koers uit voor jouw bedrijf!

ESG-rapportage (Environmental, Social & Governance) is niet nieuw, maar wordt momenteel naar een hoger niveau getild door de vele wetgevingen. Als havenbedrijf zal je een aantal specifieke rapportagestandaarden hebben die voor jou van belang zijn, gezien de vrijwel directe impact op water.

→ Lees meer
do 03.10.2024

Kick-off: Lerend Netwerk HR - Haven Zeebrugge-Oostende

Als hr-verantwoordelijke of -manager heb je een belangrijke functie binnen jouw onderneming, maar wellicht mis je soms een klankbord? Wil je leren van vakgenoten en knowhow uitwisselen met collega’s uit andere havenbedrijven? Dan is dit Lerend Netwerk iets voor jou!

→ Lees meer
do 03.10.2024

Opleiding - Ladingzekering: Update na de wetswijzigingen

De Vlaamse regering heeft eind 2017 besloten om een aantal wijzigingen door te voeren in de wetgeving rond ladingzekering en transportverpakkingen. Dit heeft betrekking op de regels en de verantwoordelijkheden hierover, zowel voor de verladers, verpakkers als de afzenders. Veel bedrijven zijn echter nog steeds niet of onvoldoende op de hoogte van de gewijzigde situatie en welke verantwoordelijkheid ze hierin dragen. Tijdens deze opleiding maken Voka West-Vlaanderen en APZI jou wegwijs in deze wetgeving. 

→ Lees meer
di 10.09.2024

Opleiding: Time Management

Lijkt het alsof je elke dag opnieuw tijd tekortkomt? Heb je het gevoel dat je geen evenwicht meer vindt tussen werk en privé? Dan is de kans groot dat je je tijd efficiënter kan indelen om productiever en effectiever aan het werk te gaan. Tijdens de opleiding Time Management leer je niet gewoon hoe je méér tijd kan winnen, maar vooral ook hoe je zorgt voor meer ruimte en rust in je hoofd.

→ Lees meer
do 20.06.2024

Zeebrugge Port Golf Day 2024

The 16th edition of the Zeebrugge Port Golf Day will take place at the Royal Zoute Golf Club Knokke on Thursday, 20 June 2024. 

This premium event offers all our participants the opportunity to meet business colleagues from the shipping and logistics industry and from different ports; an excellent opportunity for networking and making new contacts. 

→ Lees meer
za 24.08.2024

Haventuinfeest

Maritieme Kring Zeebrugge en APZI-VOKA organiseren op zaterdag 24 augustus vanaf 11u een familiaal feest dat u zeker niet mag missen.

→ Lees meer

Pagina's