Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

Apzi-Voka activiteiten najaar 2022

Apzi - Voka West-Vlaanderen biedt een selectie van activiteiten aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge.  

Ieder jaar presenteren we een gevarieerd programma met interessante opleidingen, leerrijke infosessies en waardevolle netwerkactiviteiten.

Ontdek hier ons volledig programma voor dit najaar.

→ Lees meer
di 27.09.2022

Lerend Netwerk HR Haven

Als hr-verantwoordelijke heb je een belangrijke functie binnen een havenbedrijf. Wellicht kan je daarbij wel eens een extern klankbord gebruiken. Wil je graag je aanpak aftoetsen en knowhow uitwisselen met collega’s uit andere bedrijven? Stap dan in dit lerend netwerk in, want kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN.

→ Lees meer
do 06.10.2022

SEAposium - De Noordzee als innovatief universum

Ontdek wat innovatie met onze kust, onze havens en uw bedrijf zal doen

De havengemeenschappen van Oostende en Zeebrugge organiseren samen een boeiende avond over innovatie op en rond de Noordzee.
Een thema dat elke maritieme organisatie zal inspireren en opportuniteiten biedt voor de toekomst.

→ Lees meer
wo 26.10.2022

Havenpaviljoen Bedrijvencontactdagen Brugge

Op 26 & 27 oktober 2022 vindt de1ste editie plaats van Bedrijvencontactdagen Brugge in het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC.

Port of Antwerp-Bruges nam het initiatief om 250 m² van het BMCC te reserveren voor ondernemingen in en rond de haven. Met een uniforme look zal het Havenpaviljoen dé eyecatcher zijn op deze eerste editie van de Bedrijvencontactdagen in Brugge. 

→ Lees meer
wo 09.11.2022

Seminarie: Update ladingzekering

Enkele jaren na invoering van de nieuwe wettelijke bepalingen rond ladingzekering en de algemene voorwaarden rond CMR, zijn nog steeds veel bedrijven niet of onvoldoende op de hoogte van de wijzigingen en de grote verantwoordelijkheid die de wetgever de bedrijven toebedeelde. Met dit seminarie geven we je graag een update en gaan we dieper in op deze wetgeving, zodat je helemaal mee bent.

→ Lees meer
ma 14.11.2022

Customs Academy Havenbedrijven Zeebrugge

Internationale handel is niet meer weg te denken bij veel ondernemingen. Om buiten de EU-landsgrenzen te ondernemen, moet je evenwel thuis zijn in douanematerie. In dit traject maak je kennis met de belangrijkste douaneconcepten, zodat je de materie (nog beter) beheerst.

→ Lees meer