Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

Apzi-Voka activiteiten voorjaar 2023

Apzi - Voka West-Vlaanderen biedt een selectie van activiteiten aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge.  

Ieder jaar presenteren we een gevarieerd programma met interessante opleidingen, leerrijke infosessies en waardevolle netwerkactiviteiten.

Ontdek hier ons volledig programma voor dit voorjaar.

→ Lees meer
do 26.01.2023

Nieuwjaarsreceptie Zeebrugse havengemeenschap 2023

Apzi - Voka West-Vlaanderen organiseert op donderdag 26 januari 2023 de nieuwjaarsreceptie van de Zeebrugse havengemeenschap, met de medewerking van Port of Antwerp-Bruges.

Samen met alle Zeebrugse havenbedrijven en hun medewerkers, alle organisaties en officiële instanties die bij de haven betrokken zijn, klinken we op het nieuwe jaar!

→ Lees meer
wo 29.03.2023

Seminarie: CMR of 'het transportdocument' - veel belangrijker dan vaak gedacht

Ten onrechte wordt gedacht dat de CMR 'maar een transportdocument' is zonder veel voorwaarden en/of verplichtingen. Niets is echter minder waar. Met deze CMR-opleiding willen we jou en je medewerkers informeren en behoeden voor de zware gevolgen van het onvoorbereid tekenen of opmaken van een CMR-vrachtbrief.

→ Lees meer
vr 31.03.2023

Seminarie: Klimaattransitie Fit for 55-pakket - hervorming van het ETS-systeem

In dit seminarie krijg je duidelijkheid over het Fit for 55-pakket, en in het bijzonder over de hervorming van het Emissions Trading System (ETS) in Europa. 

→ Lees meer
do 27.04.2023

Seminarie: Operationeel leidinggeven

Als operationeel leidinggevende staat veiligheid vaak op nummer één. Daarnaast behoren ook duidelijke afspraken maken, delegeren, direct communiceren en motiveren tot jouw verantwoordelijkheden. Maar hoe zorg je dat alle neuzen in dezelfde richting staan? In dit seminarie versterken we eenvoudige en direct toepasbare vaardigheden die je dagelijks op de werkvloer kan inzetten!

→ Lees meer
do 25.05.2023

Havenkennismaking Zeebrugge

Wil je de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Met deze havenkennismaking willen we een concreet beeld geven van de activiteiten en bedrijven in de haven van Zeebrugge. In een halve dag maken we je vertrouwd met de havengebonden bedrijvigheid en logistieke flows. Een unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van de haven.  

→ Lees meer
vr 02.06.2023

Seminarie: Communiceren met impact

De manier waarop je communiceert met je professionele contacten, zoals collega’s, klanten, leveranciers, onderaannemers… bepaalt mee het succes van jezelf en het bedrijf waarvoor je werkt. Tijdens dit seminarie leer je je eigen communicatiestijl kennen. En kom je te weten wat de invloed daarvan is op anderen. 

→ Lees meer