Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

Apzi-Voka activiteiten voorjaar 2024

Apzi - Voka West-Vlaanderen biedt een selectie van activiteiten aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge.  

Ontdek hier ons volledig programma voor dit voorjaar.

→ Lees meer

Port Lunches

Apzi - Voka West-Vlaanderen organiseert 4x per jaar een lunchmeeting voor het management van de havenondernemingen. 

Met de Port Lunch willen we de havenbedrijven samenbrengen in een ongedwongen sfeer om bij te praten, ervaringen te delen en te connecteren.

→ Lees meer
do 25.01.2024

Nieuwjaarsreceptie Zeebrugse havengemeenschap 2024

Apzi - Voka West-Vlaanderen organiseert op donderdag 25 januari 2024 de nieuwjaarsreceptie
van de Zeebrugse havengemeenschap
.

Samen met alle havenbedrijven en hun medewerkers, het havenbestuur en alle organisaties en officiële instanties die bij de werking van de haven betrokken zijn, klinken we op het voorbije en nieuwe jaar!

→ Lees meer
do 14.03.2024

Voorstelling Havenstudie - De toekomst van de West-Vlaamse havens in een veranderende wereld

Apzi - Voka West-Vlaanderen en ING België nodigen je graag uit voor een exclusieve presentatie en toelichting rond de havenstudie door professor Theo Notteboom van de Universiteit Antwerpen.

→ Lees meer
do 21.03.2024

Seminarie: Time Management

Lijkt het alsof je elke dag opnieuw tijd tekortkomt? Heb je het gevoel dat je geen evenwicht meer vindt tussen werk en privé? Dan is de kans groot dat je je tijd efficiënter kan indelen om productiever en effectiever aan het werk te gaan. Tijdens de opleiding Time Management leer je niet gewoon hoe je méér tijd kan winnen, maar vooral ook hoe je zorgt voor meer ruimte en rust in je hoofd.

→ Lees meer
vr 19.04.2024

Seminarie: Veiligheidscultuur op de werkvloer - de menselijke kant van arbeidsveiligheid

In dit seminarie gaan we dieper in op het ontwikkelen van veiligheidsgedrag op de werkvloer. We belichten daarbij uitgebreid de menselijke kant van arbeidsveiligheid en bieden handvaten om op een structurele en duurzame manier te bouwen aan een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie.

→ Lees meer
di 07.05.2024

Seminarie: Het transportdocument CMR - veel belangrijker dan vaak gedacht

Dagelijks worden bij bedrijven heel wat vrachtbrieven (CMR’s) uitgeschreven. Vaak worden die getekend in goed vertrouwen en zonder echt goed te weten wat er getekend wordt. Men denkt - ten onrechte - dat de CMR “maar een transportdocument” is zonder veel voorwaarden en/of verplichtingen. Niets is echter minder waar!

→ Lees meer
do 30.05.2024

Havenkennismaking Zeebrugge

Wil je de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Tijdens deze havenkennismaking krijg je een concreet beeld van de activiteiten en bedrijven in havengebied Zeebrugge. In een halve dag maken we je vertrouwd met de havengebonden bedrijvigheid en logistieke flows. Een unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van het veelzijdige havenecosysteem. 

→ Lees meer