Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

Apzi-Voka activiteiten najaar 2021

APZI en Voka West-Vlaanderen bieden samen een selectie van activiteiten aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge.  

→ Lees meer
do 02.09.2021

Brexit Industry Day V

Sinds 1 januari 2021 is de Brexit definitief een feit. De nieuwe douane- en controlemaatregelen zijn in fasen geïntroduceerd in het VK. Bepaalde nieuwe verplichtingen werden (mede door Covid-19) on hold gezet en uitgesteld naar oktober 2021 en januari 2022.

→ Lees meer
vr 17.09.2021

Kick-off Lerend Netwerk HR

Als hr-verantwoordelijke / hr-manager heeft u een belangrijke functie binnen uw bedrijf, maar wellicht mist u wel eens een klankbord? Wilt u leren van vakgenoten en knowhow uitwisselen met collega’s uit andere bedrijven? Dan is dit traject zeker iets voor u.

→ Lees meer
do 23.09.2021

Seminarie: Skillstraining - Assertiviteit op de werkvloer

We doen het allemaal wel eens: ja zeggen, terwijl we neen bedoelen. Of bij het minste weerwoord de mond gesnoerd zijn en het gevoel hebben dat het gesprek of de essentiële vraag hierbij ook stopt, maar niet opgelost is.

→ Lees meer
wo 06.10.2021

Seminarie: Operationeel leidinggeven

Als operationeel leidinggevende staat veiligheid uiteraard op nummer één. Duidelijke afspraken maken, delegeren, direct communiceren en motiveren zijn daarnaast ook uw verantwoordelijkheden. Maar hoe brengt u nu de neuzen in dezelfde richting?

→ Lees meer
do 14.10.2021

B2BnB - 15 jaar - Back to the future

B2BnB bestaat 15 jaar! We zijn dan ook (met een jaartje vertraging) aanbeland bij een geweldige feesteditie, die op donderdag 14 oktober georganiseerd wordt door Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen i.s.m. De Hanze, JCI Brugge en Apzi-Voka. Samen gaan we 'Back to the future'! Stap dus in onze DeLorean tijdscapsule en blik met ons terug op de afgelopen edities. Daarna springen we regelrecht naar de toekomst! 

→ Lees meer
di 19.10.2021

Seminarie: ADR/IMDG-wetgeving, de voornaamste wijzigingen

Zoals elke twee jaar zijn er vanaf 1 januari 2021 opnieuw enkele nieuwe bepalingen voor het vervoer van gevaarlijke goederen, zowel ADR-wegvervoer, RID-spoorvervoer als IMDG-zeevervoer. We maken er tevens gebruik van om u tijdens dit seminarie wegwijs te maken in de regelgeving en u doorheen het ADR-reglement te loodsen.

→ Lees meer
do 21.10.2021

SEAposium

Ontdek wat klimaatverandering met onze kust, onze havens en uw bedrijf zal doen.

De havengemeenschappen van Oostende en Zeebrugge organiseren samen een boeiende avond over klimaatverandering. Een actueel thema dat onze samenleving vandaag bedreigt, maar ook opportuniteiten biedt voor de toekomst.

→ Lees meer
do 28.10.2021

Discovery Days: Strasbourg

APZI and Port of Zeebrugge are introducing a new series of events to bring together port communities, share knowledge and do some interesting networking.

The first edition will be held in Strasbourg.

→ Lees meer
do 18.11.2021

Customs Academy - 4 sessies

Internationale handel is bij veel ondernemingen niet meer weg te denken. Maar ondernemen buiten de EU-landsgrenzen vereist vaak kennis van douanematerie. In dit traject maakt u kennis met de belangrijkste douaneconcepten om de douanematerie (nog beter) te beheersen.

→ Lees meer