Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

Apzi-Voka activiteiten voorjaar 2022

Apzi - Voka West-Vlaanderen biedt een selectie van activiteiten aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge.  

→ Lees meer
di 19.04.2022

Lentereceptie 2022

De Lentereceptie is een treffen voor de Zeebrugse havengemeenschap en staat open voor alle medewerkers van Apzi-Voka leden en voor de beleidsvoerders, overheden en organisaties die bij de werking van de haven betrokken zijn.

→ Lees meer
wo 20.04.2022

Hotspot Havenbedrijven

Ook in 2022 organiseert Voka West-Vlaanderen een aantal Voka Hotspots op verschillende locaties in de regio. De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de buurt. Deze 'Hotspot Havenbedrijven' vindt plaats in de haven van Zeebrugge en wil havenbedrijven en productiebedrijven met elkaar connecteren.

→ Lees meer
do 19.05.2022

Havenkennismaking Zeebrugge

Wilt u de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Met deze havenkennismaking willen we een concreet beeld geven van de activiteiten en bedrijven in de haven van Zeebrugge. In een halve dag maken we u vertrouwd met de havengebonden bedrijvigheid en logistieke flows. Een unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van de haven.  

→ Lees meer
di 31.05.2022

Te gast bij Wallenius Wilhelmsen Solutions Zeebrugge

Wallenius Wilhelmsen Solutions is de logistieke divisie van de Zweeds-Noorse RoRo-operator (roll-on/roll-off) Wallenius Wilhelmsen en behartigt de volledige logistieke keten van ontvangst of verscheping, de technische behandeling, administratie, douaneformaliteiten en distributie van RoRo-cargo. Driekwart van de activiteiten zijn auto’s en High & Heavy-materiaal. Tijdens het gastbezoek komen niet enkel de terminal en de bijhorende activiteiten aan bod, maar zullen we ook het Lantis-project bezoeken. 

→ Lees meer
wo 01.06.2022

Seminarie: Communiceren met impact

De manier waarop je communiceert met je professionele contacten, zoals collega’s, klanten, leveranciers, onderaannemers … bepaalt mee het succes van jezelf en het bedrijf waarvoor je werkt. Het is dan ook belangrijk om je eigen communicatiestijl door en door te kennen. En te weten wat de invloed daarvan op anderen is. Ontdek het tijdens dit seminarie.

→ Lees meer
do 09.06.2022

B2BnB

Let’s talk about business! THE networking event in the region is known as B2BnB. “Business to Business in Bruges” is a joint initiative of four economic organizations: De Hanze, JCI Bruges, APZI, and Voka West-Vlaanderen.

This event provides you with a great key note speaker and a networking reception. The ideal moment to exchange thoughts and business cards! 

→ Lees meer