Er valt hier altijd iets te beleven

U bent hier

Apzi-Voka activiteiten najaar 2022

Apzi - Voka West-Vlaanderen biedt een selectie van activiteiten aan, specifiek gericht op de gemeenschap van havenbedrijven in Zeebrugge.  

Ieder jaar presenteren we een gevarieerd programma met interessante opleidingen, leerrijke infosessies en waardevolle netwerkactiviteiten.

Ontdek hier ons volledig programma voor dit najaar.

→ Lees meer
di 27.09.2022

Lerend Netwerk HR Haven

Als hr-verantwoordelijke heb je een belangrijke functie binnen een havenbedrijf. Wellicht kan je daarbij wel eens een extern klankbord gebruiken. Wil je graag je aanpak aftoetsen en knowhow uitwisselen met collega’s uit andere bedrijven? Stap dan in dit lerend netwerk in, want kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN.

→ Lees meer
ma 17.10.2022

Promotietour Noord-Italië: Trieste, Genua & Milaan

Port of Antwerp-Bruges is met meer dan 50 (in)directe treinverbindingen en jaarlijks 2,5 miljoen ton maritieme overslag een belangrijke hub voor Italië.

Om de troeven van Antwerpen-Brugge extra in de kijker te zetten bij Italiaanse transporteurs, operators en verladers organiseert Port of Antwerp-Bruges een promotietour naar Trieste, Genua en Milaan.

→ Lees meer
wo 26.10.2022

Jobbeurs havenbedrijven

Op 26 en 27 oktober participeert Port of Antwerp-Bruges met een havenpaviljoen op de Bedrijvencontactdagen in het BMCC te Brugge. In het kader van deze beursdeelname werkt de haven ook een boeiend randprogramma uit.

Naast een business event op het havenpaviljoen, richt Port of Antwerp-Bruges samen met CEWEZ, VDAB en Apzi - Voka West-Vlaanderen een jobbeurs in op de eerste dag van de Bedrijvencontactdagen. 

→ Lees meer
wo 26.10.2022

Havenpaviljoen Bedrijvencontactdagen Brugge

Op 26 & 27 oktober 2022 vindt de1ste editie plaats van Bedrijvencontactdagen Brugge in het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC.

Port of Antwerp-Bruges nam het initiatief om 250 m² van het BMCC te reserveren voor ondernemingen in en rond de haven. Met een uniforme look zal het Havenpaviljoen dé eyecatcher zijn op deze eerste editie van de Bedrijvencontactdagen in Brugge. 

→ Lees meer
do 27.10.2022

Intermodal Marketplace 2022

Port of Antwerp-Bruges is uitstekend uitgerust om alle soorten transporten en goederen te ontvangen. Een vlotte doorstroming van lading is belangrijk voor een performante supply chain. 
Daarom breidt de haven het aanbod van alternatieve transportmodi voortdurend uit. Spoor, binnenvaart, shortsea en nachtlogistiek, zijn de vervoersmiddelen van de toekomst.

Om de transportmogelijkheden tussen Port of Antwerp-Bruges en het Europese achterland in de kijker te zetten organiseert Port of Antwerp-Bruges de beurs Intermodal Marketplace.

→ Lees meer
wo 09.11.2022

Seminarie: Update ladingzekering

Enkele jaren na invoering van de nieuwe wettelijke bepalingen rond ladingzekering en de algemene voorwaarden rond CMR, zijn nog steeds veel bedrijven niet of onvoldoende op de hoogte van de wijzigingen en de grote verantwoordelijkheid die de wetgever de bedrijven toebedeelde. Met dit seminarie geven we je graag een update en gaan we dieper in op deze wetgeving, zodat je helemaal mee bent.

→ Lees meer
ma 14.11.2022

Customs Academy Havenbedrijven Zeebrugge

Internationale handel is niet meer weg te denken bij veel ondernemingen. Om buiten de EU-landsgrenzen te ondernemen, moet je evenwel thuis zijn in douanematerie. In dit traject maak je kennis met de belangrijkste douaneconcepten, zodat je de materie (nog beter) beheerst.

→ Lees meer