Opleiding: Time Management

U bent hier

dinsdag 10.09.2024 -
09:00 tot 17:00
Voka | Brugge (O'Forty bedrijvencampus)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp
België

Lijkt het alsof je elke dag opnieuw tijd tekortkomt? Heb je het gevoel dat je geen evenwicht meer vindt tussen werk en privé? Dan is de kans groot dat je je tijd efficiënter kan indelen om productiever en effectiever aan het werk te gaan. Tijdens de opleiding Time Management leer je niet gewoon hoe je méér tijd kan winnen, maar vooral ook hoe je zorgt voor meer ruimte en rust in je hoofd.

Medewerkers met onvoldoende time management skills hebben doorgaans last van uitstelgedrag en missen bijgevolg ook vaak deadlines. Na verloop van tijd worden ze geleefd door hun agenda en de omgeving, en raken ze bedolven onder de stress die hiermee gepaard gaat. Bijna iedereen heeft hier in meer of mindere mate wat last van. Gelukkig is dat geen aangeboren neiging zonder remedie! Vaak gaat het over aangeleerde gewoontes of een werkcultuur die je met de juiste hefbomen kan ombuigen. Elke medewerker heeft in bepaalde mate baat bij een opleiding ‘efficiënter tijdsbeheer’.

Programma

In deze opleiding Time Management zetten we je op weg om je tijdsbeheer beter aan te pakken. Wat kan je verwachten?

  • Verbeter je balans tussen werk en privé
  • Word weer baas over je eigen agenda
  • Kom je echte prioriteiten te weten
  • Ontdek hoe je efficiënter kan werken
  • Leer je mailbox beheren
  • Leer omgaan met storingen 

Na deze opleiding kies je voor een ‘productievere werkdag’ in plaats van een ‘lange werkdag’. Time management is zowel van toepassing op privé- als professionele situaties en de technieken kunnen in beide gevallen even gemakkelijk toegepast worden. Als je je werkleven efficiënter kan organiseren, zal je zien dat het je privéleven minstens evenveel ten goede komt.

Gastspreker

Kevin Vanhoutte is 5 jaar aangesloten als partner bij acta management en was daarvoor 10 jaar lid van het Management Team bij Hydro Benelux als commercieel verantwoordelijke. Hij werkte er samen met verschillende afdelingen in een productieomgeving. Hij gaf er leiding aan zowel interne ondersteunende diensten als externe sales. Hierdoor ontwikkelde hij zijn vaardigheden om diverse types binnen verschillende bedrijfsculturen aan te sturen en te motiveren door in te zetten op doelgerichte coaching en correcte feedback.

Prijs

  • Leden Apzi-Voka: 470 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 700 euro (excl. btw)

Het onthaal is voorzien vanaf 8.45 uur. We voorzien 's middags een broodjeslunch. 
Indien allergieën of dergelijke, gelieve vooraf door te geven. 

 

Meer info

Thomas Dujardin
Adviseur HR & Arbeidsmarkt
thomas.dujardin@voka.be
T: 056 26 13 88

 

Dit artikel delen: LinkedIn Facebook