Havenkennismaking Zeebrugge

U bent hier

donderdag 30.05.2024 -
09:00 tot 14:00
Apzi - Voka West-Vlaanderen
Doverlaan 7
8380 Zeebrugge
België

Wil je de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Tijdens deze havenkennismaking krijg je een concreet beeld van de activiteiten en bedrijven in havengebied Zeebrugge. In een halve dag maken we je vertrouwd met de havengebonden bedrijvigheid en logistieke flows. Een unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van het veelzijdige havenecosysteem. 

Voor nieuwe medewerkers van bedrijven in Zeebrugge of voor starters in de haven is het soms moeilijk om er meteen hun weg te vinden. De haven is een zeer interessante maar verscheiden biotoop en gemeenschap, wat het des te boeiender maakt om deze beter te leren kennen.

Na een korte inleiding stappen we de bus op voor een rondrit langs de terminals en bedrijven. Van de voorhaven rijden we via de transportzone en de verbindingsbrug naar de achterhaven. Op iedere terminal stapt een bedrijfsexpert mee aan boord als gids. Eindigen doen we aan de ABC-toren voor een kortfilm en panoramisch zicht over de haven.

Op het einde van deze kennismaking heb je een duidelijk zicht op de werking van de haven en ken je de voornaamste spelers en bedrijven. Zo start je je loopbaan met een betere kennis van je nieuwe werkplek! 

 

Programma

8.45 uur: Onthaal met koffie
9.00 uur: Korte intro
9.30 uur: Havenrondrit in bus
12.30 uur: ABC-toren – kortfilm in het bezoekerscentrum (7de verdieping) & panoramazicht
13.15 uur: Broodjeslunch 
14.00 uur: Voorziene einde

 

Doelgroep

Deze havenkennismaking is bedoeld voor nieuwe medewerkers en iedereen die de haven beter wil leren kennen.

 

Prijs

  • Leden Apzi-Voka: 85 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 110 euro (excl. btw)

 

Meer info

Joyce Demey
Apzi - Voka West-Vlaanderen
apzi@voka.be
T: 050 55 27 57

Dit artikel delen: LinkedIn Facebook