Verbindingen met de haven van Zeebrugge

U bent hier

Port of Antwerp-Bruges is een toegangspoort naar Europa. De haven vormt de ideale verbinding tussen het voor- en het achterland. Goederen van zeeschepen reizen verder via shortsea, binnenvaart, spoorwegen, pijpleidingen of vrachtwagens. 

Port of Antwerp-Bruges bereikt havens over de hele wereld, met meer dan 300 lijndiensten die naar meer dan 800 bestemmingen varen. Zo biedt de haven een uitgebreid aanbod van flexibele en betrouwbare maritieme verbindingen aan met snelle connecties naar het Europese achterland.

Met de Routescanner kan je directe transportverbindingen met de haven van Zeebrugge opzoeken voor containers, trailers en intermodale units. Geef een oorsprong en/of eindbestemming in en bekijk alle beschikbare verbindingen, zowel wereldwijd (deepsea) als binnen Europa (shortsea) én de intermodale mogelijkheden via spoor en binnenvaart. Je ziet meteen ook de transittijden, afstanden, modus, CO2-uitstoot en dienstverleners die de route aanbieden. 

De routescanner vind je op www.portofantwerpbruges.com.
Extra informatie over verbindingen met de haven van Zeebrugge is gebundeld in de twee digitale brochures van Port of Antwerp-Bruges onderaan deze pagina:

  • Product sheet ‘Connectivity’
    Een overzicht van alle directe spoor-, binnenvaart- en shortseaverbindingen vanuit Zeebrugge en Antwerpen, ingedeeld per land of gebied. Ook vind je achteraan een lijst van alle transportbedrijven die de containerverbindingen aanbieden. 
     
  • Brochure ‘Supply Chain’
    Om zich te onderscheiden op de wereldmarkt moeten bedrijven beroep kunnen doen op de best mogelijke supply chain om goederen op hun eindbestemming te krijgen. Ontdek de troeven van Port of Antwerp-Bruges voor jouw supply chain wereldwijd en binnen Europa. 

Verdere gedetailleerde en professionele informatie over afvaarten van en naar Zeebrugge kan je  raadplegen via www.portdepartures.com. Registreer je via deze link vrijblijvend voor een gratis proef van 14 dagen.

Naast de hier aangeboden overzichten bestaan nog tal van mogelijkheden: daarvoor kan je informatie inwinnen bij de Zeebrugse expediteurs en scheepsagenten.