Seminarie: Operationeel leidinggeven

U bent hier

woensdag 23.03.2022 -
09:00 tot 12:30
Hotel Ibis Styles
Kustlaan 99
8380 Zeebrugge
België

Als operationeel leidinggevende staat veiligheid uiteraard op nummer één. Daarnaast behoren ook duidelijke afspraken maken, delegeren, direct communiceren en motiveren tot jouw verantwoordelijkheden. Maar hoe zorg je dat alle neuzen in dezelfde richting staan? 

Hoe kan je naast jouw technische vaardigheden ook inzetten op communicatieve vaardigheden om jouw medewerkers productief en tevreden aan het werk te hebben en te houden? Op welke manier ga je iemand een taak of verantwoordelijkheid toevertrouwen? Waar zitten de valkuilen naar continuïteit toe in een team? Hoe reageer je optimaal als iemand de instructies niet volgt, de afspraken niet naleeft of eenvoudigweg ontoelaatbaar gedrag vertoont? Op welke manier geef je iemand positieve feedback? Als je een beslissing neemt, hoe ga je die meedelen zodat er ook engagement en motivatie is?

In dit praktijkgerichte seminarie leer je eenvoudige en direct toepasbare vaardigheden die je dagelijks op de werkvloer kan inzetten!

 

Doelgroep

Dit seminarie is geschikt voor volgende profielen:

  • Commerciële binnendienst
  • Logistieke medewerkers
  • Planningsverantwoordelijken
  • Front- en backofficemedewerkers
  • Projectcoördinatoren
  • Projectleiders
  • Werfleiders
  • ...

Kortom: de spilfiguren tussen verschillende afdelingen die een cruciale rol spelen in het communicatieproces.

 

Gastspreker

Kevin Vanhoutte is 3 jaar aangesloten als partner bij acta management en was daarvoor 10 jaar lid van het Management Team bij Hydro Benelux als commercieel verantwoordelijke. Hij werkte er samen met verschillende afdelingen in een productieomgeving. Hij gaf er leiding aan zowel interne ondersteunende diensten als externe sales. Hierdoor ontwikkelde hij zijn vaardigheden om diverse types, binnen verschillende bedrijfsculturen aan te sturen en te motiveren door in te zetten op doelgerichte coaching en correcte feedback.

 

Prijs

  • Leden Apzi-Voka: 200 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 300 euro (excl. btw)

Voor dit seminarie kunt u gebruikmaken van de KMO-portefeuille. 

Het onthaal is voorzien om 8.45 uur.
Om 12.30 uur is er een snelle broodjeslunch* voorzien.
*indien allergieën of dergelijke, gelieve vooraf door te geven.

Er is zowel boven- als ondergronds parkeergelegenheid. Je kunt na de opleiding (aan het onthaal) jouw ticket laten valideren om buiten te rijden.

 

Meer info 

Nele Braem
Member Services - Arbeidsmarkt/HR
nele.braem@voka.be
M: 0493 50 18 51

Dit artikel delen: LinkedIn Facebook