Seminarie: Operationeel leidinggeven

U bent hier

woensdag 06.10.2021 -
09:00 tot 12:30
Hotel Ibis Styles Zeebrugge
Kustlaan 99
8380 Zeebrugge
België

Als operationeel leidinggevende staat veiligheid uiteraard op nummer één. Duidelijke afspraken maken, delegeren, direct communiceren en motiveren zijn daarnaast ook uw verantwoordelijkheden. Maar hoe brengt u nu de neuzen in dezelfde richting?

Hoe kunt u naast uw technische vaardigheden ook inzetten op communicatieve vaardigheden om uw medewerkers productief en tevreden aan het werk te hebben en te houden? Op welke manier gaan we iemand een taak of verantwoordelijkheid toevertrouwen? Waar zitten de valkuilen naar continuïteit toe in ons team? Hoe reageert u optimaal als iemand de instructies niet volgt, de afspraken niet naleeft of eenvoudigweg gedrag vertoont die niet toelaatbaar is? Op welke manier gaan we iemand positieve feedback geven? Als we een beslissing nemen, hoe gaan we die meedelen zodat er ook engagement en motivatie is?

In dit praktijkgerichte seminarie leert u eenvoudige en direct toepasbare vaardigheden die u dagelijks op de werkvloer kunt inzetten!

 

Doelgroep

Operationeel leidinggevenden, eerstelijnsverantwoordelijken, teamleaders, ploegchefs,… kortom iedereen die op de werkvloer leiding geeft aan één of meerdere medewerkers.

 

Spreker

Kevin Vanhoutte, Acta management.
Kevin was 10 jaar lid van het Management Team bij Hydro Benelux als commercieel verantwoordelijke. Hij werkte er in tandem samen met de productie en gaf er leiding aan zowel interne ondersteunende diensten als externe sales. Hierdoor ontwikkelde hij zijn vaardigheden om diverse types, binnen verschillende bedrijfsculturen aan te sturen en te motiveren door in te zetten op doelgerichte coaching en correcte feedback.

 

Prijs

  • Leden Apzi-Voka: 190 euro (excl. BTW)
  • Niet-leden: 290 euro (excl. BTW)

Het onthaal is voorzien om 8.45 uur. Er wordt afgerond met een broodjeslunch.
Voor dit seminarie kunt u gebruikmaken van de KMO-portefeuille. 

 

Meer info 

Nele Braem
Member Services - Arbeidsmarkt/HR
nele.braem@voka.be
M: 0493 50 18 51

Dit artikel delen: LinkedIn Facebook