Infosessie: Transport van gevaarlijke goederen (ADR)

U bent hier

woensdag 15.11.2023 -
10:00 tot 11:30
Voka | Brugge (O'Forty bedrijvencampus)
Kapellestraat 138
8020 OOSTKAMP
België

Het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg wordt geregeld door het Europees Verdrag betreffende vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR). Voor elke onderneming die betrokken is in dergelijk transport, is het van belang om de toepasselijke regels te respecteren en zo geen risico’s of sancties op te lopen. Volg deze gratis infosessie en ontdek welke regels er bestaan rond het transport van gevaarlijke goederen. 

Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen gelden strenge Europese regels om ze veilig te mogen vervoeren. Bovendien kan elk lidstaat ook nog aanvullende veiligheidsmaatregelen opleggen. Tijdens deze sessie zoomen we in op de algemene regels van transport van gevaarlijke goederen en de formaliteiten die hiermee gepaard gaan. Wil je hierover meer te weten komen? Schrijf je dan zeker in voor deze gratis infosessie.

Deze infosessie wordt georganiseerd in samenwerking met Geert Frans, erkend ADR-veiligheidsadviseur.
 

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

De infosessie kan zowel fysiek (bij Voka | Brugge) alsook digitaal (via weConnect) gevolgd worden. Graag bij de inschrijving jouw keuze doorgeven. 
 

Meer info 

Leonid Guz
Kennis & advies/Internationaal Ondernemen
leonid.guz@voka.be
T: 056 26 13 93

Dit artikel delen: LinkedIn Facebook